• 076-246 49 63
  • Gustafsvägen 7, 169 58 Solna

Get Appointment

  • Lina@maxpoints.se

Fönsterputs

image

Fönsterputsning

Max Points erbjuder fönsterputsning tjänster för dig som är bosatt i Stockholm med omnejd, cirka 100 km. En professionell tjänst där resultatet är svårslaget och vi kan hjälpa dig få tid över till dina favoritsysselsättningar.

Vi ser till att dina fönster blir fria från smuts, salter och stänk, de blir glasklara till ett förmånligt pris. Fönstren blir noga putsade både på insidan och utsidan samt mellan om det är äldre fönster man kan öppna upp. Vatten, el och någon belysning ska vara tillgängligt. Vi står för alla redskap och material som behövs för att ge dig det bästa resultatet av din beställda tjänst, kom ihåg att meddela oss ifall vi behöver ha med utrustning för högre höjder än 2,5 meter.

Fönsterputs pris:

- Måndag - onsdag 210kr/tim inkl. moms efter Rut avdrag

- Torsdag, fredag 220 kr/tim inkl. moms efter Rut avdrag

Kontakta oss

Våra städtjänster

Vi erbjuder städtjänster till ett brett utbud och vi anpassar oss efter dina behov och önskemål. Vi kommer tillsammans fram till en plan som lämpar sig bäst för att vi kan utföra dina beställningar så smidigt som möjligt i Stockholm med omnejd.

Nöjd kund-garanti

Oavsett vilken tjänst du väljer att beställa från oss på Max Points ger vi dig en nöjd kund-garanti och vi är inte nöjda med utfört arbete förens du som kund är det.
Har du frågor angående tjänster eller offerter välkommen att kontakta oss. Bokar du flera tjänster tillsammans med fönsterputsning kan vi erbjuda ett bra paketpris.

RUT-avdrag
Fönsterputsning är en tjänst inom hushållsnära tjänster som ingår i skattereduktionen vilket betyder att du betalar endast 50 procent av kostnaden. Du blir fakturerad rätt avgift direkt och behöver inte göra några avdrag själv.