• 076-246 49 63
  • Gustafsvägen 7, 169 58 Solna

Get Appointment

  • Lina@maxpoints.se

OM OSS

Om Max points

Städtjänstleverantören Max Points AB kan vara stolt över sin färgstarka historia och framgångsrika framtid. Max Points AB visitkort står för ett arbete av hög kvalité och ett brett utbud av tjänser - allt från städning till trädgårdsskötsel.

Det är mycket viktigt för företaget att erbjuda en 100 procentig service med omfattande tjänster eftersom företaget vill att kunder ska kunna vara säkra på att de har vårt förtroende om att uppehålla renlighet och ordning.

image
Historia

Företagets historia

När verksamheten startades och registrerades som ett städföretag 2006 var det ett familjeägt företag. De förmedlar ovärderliga erfarenheterna och möjliggjorde en effektiv organisering av alla led i företaget. Max Points AB registrerades sedan som ett aktiebolag 2017.
Ansvar

Max points AB tar hand om anställda

Max Points AB VD/ Lina känner ett stort ansvar för företagets anställda och företagets framgång. Därför arbetar Max Points AB med Max Points Bemanning. Detta ger stabilitet och operativa garantier för både Lina och hennes älskade personal. Det är också mycket viktigt för företaget att stanna på marken och använda modernaste driftsmetoder och kvalitetsresurser. Företaget tar hand om anställdas utbildning och skickar ständigt personal till olika utbildningar.
Kunder

Investeringar i modern rengöringsutrustning

Företaget bryr sig om kunderna och de anställdas välbefinnande och miljöskick. Det är därför företaget använder miljövänliga rengöringsprodukter av högsta kvalité. Investeringar i modern rengöringsutrustning ger Max Points AB större möjligheter att konkurrera med andra städföretag i Stockholm och garanterar oklanderlig service. Företags VD/ Lina anser att välbefinnande och en positiv atmosfär är nycklarna till företagets långsiktiga framgång. Som ett resultat är Max Points AB försäkrat hos Trygghansa och medlem i Almega och Svenskt Näringsliv.
Framtid

Max points AB strävar efter kontinuerlig förbättring och tillväxt

Max points AB strävar efter kontinuerlig förbättring och tillväxt, följer alla marknadstrender och försöker möta den växande efterfrågan på städtjänster. Lina ser till att hon fortsätter att tillhandahålla tjänster av högsta kvalitet och lyssnar på önskemål och förväntningar från sina kunder. Direktören hoppas att företaget kommer att växa och expandera ytterligare genom kreativa och djärva beslut.

Några ord från våra kunder