• 076-246 49 63
  • Gustafsvägen 7, 169 58 Solna

Get Appointment

  • Lina@maxpoints.se

Övrigt företagsstädning

image

Golvvård

För att ge ett bra intryck av dina lokaler som företagare behöver du ha rena och skinande golv. Det är otroligt viktigt att komplettera den vardagliga städningen med en regelbunden golvvård för att bibehålla en fin glans och öka livslängden på ditt golv. Vi utför golvvård för olika lokaler som befinner sig i Stockholm med omnejd, ca 100 km radie.

Polish
Vid golvvård rengör vi först hela golvet och tar bort gammalt vax eller likande för att sedan lägga på en polish. Polishen förhindrar smuts att tränga ner i golvet och vi avslutar alltid med att försegla ytan på golvet för en ännu mer hållbar yta. Du som kund välja vilken blankhet polishen ska ha.

Trägolv
Vi behandlar trägolv med olja som framhäver alla naturliga ådringar som finns i trägolvet och framför en vacker yta och ett långvarigt skydd. Oljan tränger in på djupet i golvet och mättar samt stabiliserar golvet och på så sätt kan inte smuts eller liknande tränga in i träet. Resultatet blir ett vackert golv med en behaglig känsla.
Kontakta Oss

Hur går golvvården till?

Först gör vi en golvbesiktning och en analys över vilket behov av vård ditt golv har. Baserat på det upprättar vi gärna ett golvvårdsprogram som vi kan utfärda så ofta du som kund önskar. Vi tar med oss all utrustning och material som behövs för att utföra golvvården och det är bra att känna till att golven inte blir halare än var de tidigare var efter vår golvvård. Dock kräver en behandling med polish en torktid på några timmar innan någon får gå på golvet.
Följande golv kan du få polerade: plastgolv, linoleumgolv, betonggolv, marmorgolv, naturstensgolv.

Våra städtjänster

Vi erbjuder städtjänster till ett brett utbud och vi anpassar oss efter dina behov och önskemål. Vi kommer tillsammans fram till en plan som lämpar sig bäst för att vi kan utföra dina beställningar så smidigt som möjligt i Stockholm med omnejd.
image

Fönsterputsning

Max Points erbjuder fönsterputsning för dig som är bosatt i Stockholm. En professionell tjänst där resultatet är svårslaget och vi kan hjälpa dig få tid över till dina favoritsysselsättningar.

Vi ser till att dina fönster blir fria från smuts, salter och stänk, de blir glasklara till ett förmånligt pris. Fönstren blir noga putsade både på insidan och utsidan samt mellan om det är äldre fönster man kan öppna upp. Vi står för alla redskap och material som behövs för att ge dig det bästa resultatet av din beställda tjänst, kom ihåg att meddela oss ifall vi behöver ha med utrustning för högre höjder än 2,5 meter.
Kontakta Oss

Mer information om fönsterputsning


RUT-avdrag
Fönsterputsning är en tjänst inom hushållsnära tjänster som ingår i skattereduktionen vilket betyder att du betalar endast 50 procent av kostnaden. Du blir fakturerad rätt avgift direkt och behöver inte göra några avdrag själv.
Nöjd kund-garanti
Oavsett vilken tjänst du väljer att beställa från oss på Max Points ger vi dig en nöjd kund-garanti och vi är inte nöjda med utfört arbete förens du som kund är det. Har du frågor angående tjänster eller offerter välkommen att kontakta oss. Bokar du flera tjänster tillsammans med fönsterputsning kan vi erbjuda ett bra paketpris.