• 076-246 49 63
  • Gustafsvägen 7, 169 58 Solna

Get Appointment

  • Lina@maxpoints.se

Övrigt

image

Privatstädning med övriga tjänster

Max Points erbjuder flera andra tjänster för dig som är bosatt i Stockholm med omnejd, cirka 100 km. Vi har flera års erfarenhet och stor kunskap som vi hela tiden håller uppdaterat genom att delta i de senaste utbildningar. Alla tjänster vi utför ger vi en nöjd kund-garanti för.
Kontakta oss

Våra städtjänster

Vi erbjuder städtjänster till ett brett utbud och vi anpassar oss efter dina behov och önskemål. Vi kommer tillsammans fram till en plan som lämpar sig bäst för att vi kan utföra dina beställningar så smidigt som möjligt i Stockholm med omnejd.

Feststädning, både innan och efter tillställningen

Fyller du jämnt, ska ditt barn döpas eller stort fest planeras hemma? Vi hjälper dig med allt som behövs med städningen innan fest och efter att du kan slappna av och planera allt ordentligt.

Trädgårdsarbete

Har du inte några direkta gröna fingrar själv hjälper vi dig gärna med plantering av inköpta blommor samt rensning av ogräs i rabatter. Vi klipper gräs och beskär träd och buskar enligt dina önskemål och riktlinjer. Mot en extra avgift gör vi alla inköp som kan behövas för din trädgård ifall du som kund inte haft möjligheten att lösa det själv.

Trädgårdsarbete pris från 225kr kr/tim inkl. moms efter Rut avdrag 

Barnpassning

Vid behov kan vi även hjälpa dig med barnpassning och vi är väldigt flexibla när det gäller tid på dygnet ni behöver denna tjänst. Vi vill gärna ha ett eller flera möten innan och göra upp en plan samt träffa hela familjen tillsammans så allt känns rätt och att barnpassningen blir bekväm för båda parter, framför allt barnen.

Byggstädning

Max Points erbjuder byggstädning i Stockholm med omnejd, cirka 100 km, vilket är nödvändigt för att en besiktningsman ska kunna göra en bra bedömning av nybyggnationen. Innehållet kan variera beroende på om det handlar om att ta bort allt byggmaterial så som gips och spån eller bara att färdigställa byggnationen.