• 076-246 49 63
  • Gustafsvägen 7, 169 58 Solna

Get Appointment

  • Lina@maxpoints.se

Trappstädning

image

Trappstädning

Max Points erbjuder trappstädning för privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare i Stockholm med omnejd, cirka 100 km. Vi har lång erfarenhet och stor kunskap när det gäller trappstädning och utför noggrann städning där det sker dagliga aktiviteter i större omfattning.

Efter en första inspektion kommer vi överens om vilken omfattning ni vill ha städningen och hur ofta den ska ske. Tillsammans skräddarsyr vi en trappstädning efter dina behov då vi städar trapphus och eventuellt andra lokaler vid önskemål. På plats kan vi ge dig en ungefärlig offert då vi uppskattar tidsåtgång samt materialåtgång för arbetet. Eftersom trappor och trapphus samt lokaler ser olika ut måste vi bedöma uppdragets kostnad på plats och göra upp en handlingsplan tillsammans med dig.

Kontakta oss

Våra städtjänster

Vi erbjuder städtjänster till ett brett utbud och vi anpassar oss efter dina behov och önskemål. Vi kommer tillsammans fram till en plan som lämpar sig bäst för att vi kan utföra dina beställningar så smidigt som möjligt i Stockholm med omnejd.

Miljövänliga produkter

Det första du möter i en fastighet är antingen en trapp eller ett trapphus där det snabbt samlas damm, smuts, pollen, hår från djur med mera som snabbt blir en bakteriehärd. Det har en negativ effekt på inomhusmiljön och luften i lokalerna därför krävs en ordentlig återkommande städning med miljövänliga produkter. Genom att använda rätt produkter för att göra rent skapas ett hälsosamt inomhusklimat och det förlänger även livslängden på trappor och trapphus.

Handlingsplanen kan se ut som följande:
- Första inspektion på plats
- Bedömning av städning i trappor, trapphus och eventuellt andra lokaler
- Beräkning av tid för arbetet
- Beräkning av all städmaterialåtkomst
- Ungefärlig offert på plats
- En detaljerad offert skickas ut
- Vid en trappstädning är det viktigt att el och vatten finns att tillgå på platsen som vi kan använda oss av.